Hof financiële adviezen

Aanvullende dekkingen autoverzekering:

 

Naast de standaard dekking van een autoverzekering, kunnen er ook aanvullende dekkingen worden toegevoegd aan een autoverzekering. Onderstaand tref je de mogelijke aanvullende dekkingen voor een autoverzekering aan. Per aanvullende dekking wordt in beknopte vorm informatie over deze aanvullende dekking weergegeven.

 

De aanvullende dekkingen kunnen per verzekeraar verschillen. Vraag daarom voorafgaand aan het afsluiten van de verzekering de desbetreffende verzekeringskaart op.


Ben je op zoek naar aanvullende dekkingen voor je autoverzekering? Bij het kiezen van de juiste autoverzekering is het belangrijk om te weten welke aanvullende dekkingen beschikbaar zijn. Hoewel de specifieke dekkingen kunnen variëren tussen verzekeringsmaatschappijen, willen we je graag informeren over enkele veelvoorkomende opties:

 

 

 • Rechtsbijstandverzekering:
  Bescherm jezelf met juridische bijstand in geval van geschillen, zoals bij een ongeval of een conflict met de tegenpartij.
   
 • Ongevallenverzekering inzittenden:
  Zorg voor financiële bescherming voor de inzittenden van je voertuig in geval van letsel of overlijden als gevolg van een ongeval.
   

 • Schadeverzekering inzittenden:
  Dekt medische kosten en andere schade af die inzittenden kunnen oplopen bij een ongeval.
   
 • Pechhulp:
  Wees voorbereid op pech onderweg met professionele hulp, zoals het wegslepen van je voertuig, regelen van vervangend vervoer en technische assistentie.
   
 • No-claimbeschermer:
  Voorkom dat je premie stijgt na een kleine schadeclaim door gebruik te maken van deze dekking, die je inschaling in de bonus-malus ladder beschermt.
   
 • Vervangingswaarderegeling:
  Bij total loss van je auto ontvang je een vergoeding voor het aanschaffen van een vergelijkbaar voertuig in plaats van alleen de marktwaarde.
   
 • Aanvullende accessoiredekking:
  Dek schade aan niet-standaard accessoires, zoals aangepaste velgen of stereosystemen, af met deze dekking.

 

 

Het is belangrijk om te onthouden dat aanvullende dekkingen invloed kunnen hebben op je premie. Daarom is het verstandig om de verschillende opties af te wegen en te kiezen welke dekkingen het beste passen bij jouw specifieke behoeften en budget.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over de beschikbare aanvullende dekkingen voor je autoverzekering.