Hof financiële adviezen

Particulier

Hof financiële adviezen heeft een samenwerkingsverband met meerdere maatschappijen en service providers. Wij zijn niet gebonden aan één bepaalde verzekeraar. Door de samenwerking met meerdere verzekeraars en service providers kunnen wij u in vrijwel alle gevallen een passende oplossing aanbieden.

De zorgverzekering van Stad Holland

Stad Holland is een goede zorgverzekeraar met een scherpe premie. Via onze website kunt u uw huidige zorgverzekering vergelijken met die van Stad Holland. Ook kunt u uw premie berekenen. Spreekt de zorgverzekering van Stad Holland u aan, dan kunt na de premieberekening de zorgverzekering direct afsluiten.

Kenmerken van de zorgverzekering Stad Holland :

 • Goede kwaliteit voor een scherpe premie.
 • Vrije keuze van zorgverlener.
 • Snelle uitbetaling van uw nota's.
 • Keuze uit diverse aanvullende verzekeringen.
 • Online uw zorgverzekering regelen en gemakkelijk online uw declaratie indienen.


Reis- en annuleringsverzekering

U kunt tijdens uw vakantie voor onverwachte problemen komen te staan. Het is dan ook verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Met een reisverzekering bent o.a. voor de volgende risico's verzekerd:

 • Verlies of diefstal van uw bagage.
 • Medische kosten welke uw zorgverzekeraar niet of maar deels vergoed.
 • Kosten voor het afbreken van reis bij overlijden of ziekte.
 • Reddingskosten in het geval van een noodsituatie.

Met een reisverzekering kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie en voorkomt u (forse) financiële tegenvallers bij schade.


Met een annuleringsverzekering verzekert u zich voor de kosten welke een annulering met zich meebrengt. Sluit een annuleringsverzekering altijd binnen 7 dagen na de boekingsdatum. U bent dan volledig verzekerd. Sluit u na de 7 dagen een annuleringsverzekering af, dan zijn bestaande ziektes uitgesloten van de dekking. Een annuleringsverzekering geeft dekking bij o.a. de volgende schade gevallen:

 • Bij een overlijden van één van uw (schoon)ouders of een kind.
 • Bij ziekte en u kunt daardoor niet op reis.

Woonhuis- en inboedelverzekering

Een opstal- en inboedelverzekering beschermen u tegen de gevolgen van schade zoals brand, storm en diefstal. Heeft u een hypotheek, dan wordt een opstalverzekering verplicht door de geldverstrekker.

Het verzekerde bedrag kan op meerdere manieren worden bepaald. De meeste verzekeraars gebruiken een herbouwwaardemeter voor het bepalen van de verzekerde waarde van een woonhuis en voor het bepalen van de inboedelwaarde wordt een inboedelwaardemeter gehanteerd. Ook zijn er verzekeraars die uw opstal en inboedel verzekeren via database gegevens o.b.v. postcode en huisnummer.
In beide gevallen geeft de verzekeraar u garantie tegen onderverzekering.

Een extra zekerheid voor u!

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor schades aan derden, welke u kunnen overkomen. Het is belangrijk om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Afhankelijk van het soort schade, kan een aansprakelijkheidschade een grote financiële impact hebben.
Hieronder een paar voorbeelden van schades die op een aansprakelijkheidsverzekering gedekt zijn:

 • Met je fiets tegen de auto van iemand anders vallen.
 • Je hond springt tegen een auto en veroorzaakt krassen.
 • Met je naaldhakken de parketvloer van een kennis beschadigen.
 • Je kind rent de weg over en een fietser komt te vallen met letsel.

Schades welke je veroorzaakt met een motorrijtuig van iemand anders, vallen nooit onder de polisdekking van je aansprakelijkheidsverzekering! (Dit is een standaard uitsluiting op elke particuliere aansprakelijkheidsverzekering)

Autoverzekering


U bent wettelijk verplicht om uw auto te verzekeren. U dient dan ook minimaal een WA-verzekering af te sluiten voor uw auto.
Klik op de onderstaande button voor meer informatie over autoverzekeringen.

Rechtsbijstand


Met een rechtsbijstandverzekering kunt u hoge kosten voorkomen als u een conflict heeft. Hierbij kunt denken aan conflicten met uw werkgever, met uw buren of over bijvoorbeeld de aankoop van een duur consumentengoed.

Caravanverzekering


Een caravan verzekering is niet verplicht. Maar wat als uw caravan hagelschade krijgt of een deuk oploopt op weg naar uw vakantiebestemming? Met een caravanverzekering kunt u, uw kostbare bezit, tegen deze schades verzekeren.